AutoMAGAZIN - Kamioni

Najnovije vesti iz auto industrije

Klub vozača Volvo kamiona

Klub vozača Volvo kamiona

Besplatno članstvo donosi brojne pogodnosti – od pravovremenog informisanja o bitnim novostima u kompaniji Volvo, do popusta za kupovinu artikala iz Volvo kolekcije...

U čitavom svetu Volvo je već decenijama jedna od najpoznatijih kamionskih i automobilskih marki, sinonim za kvalitet, bezbednost, komfor, ekonomičnost, najnaprednija tehničko-tehnološka rešenja. U mnogim državama Volvo ima klubove svojih obožavalaca, a od početka marta tako je i u Srbiji. Prvi među kamionskim markama koje se prodaju u našoj državi, Volvo je formirao svoj „kutak“ za poklonike vozila čuvenog imena - Klub vozača Volvo kamiona.

Članstvo je potpuno besplatno – nema nikakvih plaćanja pri učlanjenju niti tokom članstva u Klubu, a jedina formalnost koju treba obaviti je jednostavno i brzo popunjavanje pristupnice na Facebook stranici:


www.facebook.com/VolvoTrucksSrbija.

Klub vozača Volvo kamiona

Potom će novi član e mail porukom biti obavešten da će svoju karticu i prigodan poklon za dobrodošlicu dobiti na kućnu adresu. Novi član automatski stiže na e mailing listu sa koje se povremeno šalju obaveštenja i informacije koje mogu da zanimaju članove Kluba. Članovi Kluba vozača Volvo kamiona će, takođe e mail-om, besplatno dobijati i svako novo izdanje periodične edukativno-informativne publikacije Volvo novosti, koja se priprema i štampa na srpskom jeziku (u ovoj godini su planirana dva broja).


Članstvo u Klubu vozača Volvo kamiona omogućava da se uz značajan popust – od 10 odsto – kupuju brojni reklamni i upotrebni artikli iz posebne Volvo kolekcije (recimo, delovi odeće, kape, makete automobila, privesci za ključeve, novčanici itd).


U planu je da se do kraja ove godine, samo za članove novog Kluba vozača Volvo kamiona u Srbiji, organizuje i specijalan – događaj koji se pamti.


PR

Volvo uvodi u ponudu još električnih kamiona

Volvo uvodi u ponudu još električnih kamiona

Kompanija Volvo Trucks nastavlja da proširuje svoj asortiman uvođenjem u ponudu nekoliko novih električnih kamiona, što omogućava elektrifikaciju još većeg broja transportnih ruta u gradovima i regionima...

1234567. . .19
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje