AutoMAGAZIN - Kamioni

Najnovije vesti iz auto industrije

SDT Groupnovi zastupnik i serviser priključnih vozila Kässbohrer, Rolfo i Lohr

SDT Groupnovi zastupnik i serviser priključnih vozila Kässbohrer, Rolfo i Lohr

Kraj 2017. godine kompanija SDT GROUP obeležila je uspešnom realizacijom nekoliko pregovora o poslovnoj saradnji sa renomiranim proizvođačima priključnih vozila i delova i tako nastavila da ispunjava svoju osnovnu misiju - stvaranje velikog specijalizovanog multibrend prodavca i servisa komercijalnih vozila.

Nakon nemačkog Kögela, uspostavljena je saradnja sa još tri velika proizvođača, nezaobilazna u svetu transporta i logistike.


„Zadovoljstvo nam je što smo prošlu godinu završili stavivši pod naš krov tri afirmisana proizvođača autotransportera, odnosno vučnih vozova. Uz Kässbohrer Transport Technik GmbH, SDT GROUP je sada zvanično zastupnik i ovlašćeni serviser italijanskog brenda ROLFO i francuskog LOHR“, kaže Dejan Trifunović, generalni direktor SDT GROUP, ističući da će klijenti SDT-a ubuduće u servisu ove kompanije, smeštenom u Dobanovcima, moći da dobiju kompletnu uslugu i originalne rezervne delove i za vozila ta tri brenda.


PR

Krone TPMS: nadzor pritiska u pneumaticima kao standardna oprema

Krone TPMS: nadzor pritiska u pneumaticima kao standardna oprema

Na najvećem ovogodišnjem specijalizovanom sajmu komercijalnih vozila Solutrans 2023, održanom u francuskom Lionu od 21. do 25. novembra, Krone je predstavio svoj Smart Tyre Monitoring System (TPMS), koji omogućava praćenje najvažnijih parametara svih pneumatika u realnom vremenu...

123456. . .19
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje