AutoMAGAZIN - Kamioni

Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Mini sajam Kegelovih prikolica 7. aprila u Dobanovcima

Mini sajam Kegelovih prikolica 7. aprila u Dobanovcima

SDT Group, novi uvoznik i serviser poluprikolica, prikolica i specijalnih nadgradnji jednog od najpoznatijih evropskih proizvođača, nemačke kompanije Kegel /Kögel/, 7. aprila, u svom sedištu – u Dobanovcima (Sretenjska 4) organizuje druženje sa dosadašnjim i budućim kupcima i mini izložbu priključnih vozila ove renomirane marke...

Program manifestacije Kögel Open Day počinje u 14 sati, a okupljeni će, pored upoznavanja sa delom Kegelovog proizvodnog programa, imati mogućnosti da oprobaju svoju veštinu u streličarstvu – gađanju iz luka u strele. Najpreciznije očekuju i vredne nagrade - među njima i produženi vikend u hotelu Mona na Zlatiboru, dok su za sve učesnike ove manifestacije pripremljeni i neki od specijaliteta sa bavarskog menija.


SDT Group na ovaj način obeležava povratak kompanije Kegel na naše prostore i početak uspešne saradnje sa tim nemačkim proizvođačem. Podsećamo, STD Group je od 1. januara 2017. ovlašćeni uvoznik, serviser i prodavac originalnih rezervnih delova za sve proizvode iz programa Kegel za teritoriju Srbije i Crne Gore.


PR

Volvo Trucks obeležio 20 godina uspešnog rada svoje kompanije u Srbiji

Volvo Trucks obeležio 20 godina uspešnog rada svoje kompanije u Srbiji

U prisustvu više od 500 uglednih zvanica – poslovnih partnera, vlasnika transportnih i drugih kompanija koje u svom voznom parku imaju Volvo kamione, funkcionera državnih institucija, ambasadora Švedske u Srbiji i drugih gostiju, Volvo Trucks  & Buses je početkom juna svečano obeležio dvadeset godina uspešnog rada svoje kompanije u Srbiji.

Nove Kegelove poluprikolice za Milšped

Nove Kegelove poluprikolice za Milšped

Kompanija Kögel Trailer GmbH & Co. KG treću godinu za redom nastavlja uspešno poslovanje na tržištu Srbije i Crne Gore, pa se među klijentima renomiranog nemačkog proizvođača priključnih vozila našao i srpski špediter Milšped...

123456. . .14
Audi Q8
Slika nedelje