AutoMAGAZIN - Kamioni

Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

RTEC 2017, Renault Trucks takmičenje postprodaje: izazov je ponovo tu!

RTEC 2017, Renault Trucks takmičenje postprodaje: izazov je ponovo tu!

Takmičenje postprodajnog osoblja kompanije Renault Trucks, RTEC 2017 je upravo počelo. U teorijskim testovima do aprila, takmičiće se 5.242 učesnika iz 49 država...

Zatim će se u maju 2017. godine najbolji timovi suočiti jedni protiv drugih u praktičnim izazovima na Međunarodnom velikom finalu u Lionu. Cilj ovog takmičenja je razvijanje veština potrebnih za postprodajne aktivnosti i poboljšanje stručnosti Renault Trucks distributivne mreže.


RTEC 2017 (Put ka savršenstvu/Road to Excellence Championship), drugo po redu takmičenje posvećeno postprodajnom osoblju kompanije Renault Trucks za međunarodnu distributivnu i servisnu mrežu je upravo počelo. Za titulu "Renault Trucks najbolji postprodajni tim" prijavilo se 5.242 takmičara, koji su podeljeni u 1.442 tima iz 49 država.

RTEC ima za cilj da naglasi stručnost Renault Trucks mreže tako što će okupiti najbolje postprodajne profesionalce u svetu da se takmiče jedni protiv drugih. Ali, osim što se ekipe bore da postignu što bolje rezultate, ovo takmičenje je prilika za učesnike da ojačaju timski duh, uporede iskustva sa kolegama iz drugih država, podele svoje znanje i razviju svoje veštine kako bi klijentima kompanije Renault Trucks ponudili najbolju moguću uslugu.


„RTEC takmičenje prikazuje kvalitet i tehničku stručnost Renault Trucks timova širom sveta. A ovogodišnje, drugo izdanje, već pokazuje da će biti izuzetno, jer se prijavilo 2,5 puta više učesnika nego prošle godine”, kaže Žil Kleman/Gilles Clément, potpredsednik postprodaje u kompaniji Renault Trucks.
Takmičenje je podeljeno na tri dela: dve teorijske serije, nakon čega sledi konačan praktični test na vozilima. Timovi iz Renault Trucks mreže će prvo morati da odgovore na dve serije od 35 pitanja osmišljenih da provere i razviju tehničke veštine učesnika, znanje o Renault Trucks alatima i procedurama, kao i o upravljanju odnosima sa klijentima. Nakon ovih teorijskih izazova, 24 najbolje plasirane ekipe će se sastati u Lionu, gde se nalazi sedište kompanije Renault Trucks, na velikom međunarodnom finalu u maju 2017. godine. Takmičari će učestvovati u praktičnom testu, u stvarnim radnim uslovima, u radionicama za obuku ovog proizvođača.

 

PR

 

Volvo Trucks obeležio 20 godina uspešnog rada svoje kompanije u Srbiji

Volvo Trucks obeležio 20 godina uspešnog rada svoje kompanije u Srbiji

U prisustvu više od 500 uglednih zvanica – poslovnih partnera, vlasnika transportnih i drugih kompanija koje u svom voznom parku imaju Volvo kamione, funkcionera državnih institucija, ambasadora Švedske u Srbiji i drugih gostiju, Volvo Trucks  & Buses je početkom juna svečano obeležio dvadeset godina uspešnog rada svoje kompanije u Srbiji.

Nove Kegelove poluprikolice za Milšped

Nove Kegelove poluprikolice za Milšped

Kompanija Kögel Trailer GmbH & Co. KG treću godinu za redom nastavlja uspešno poslovanje na tržištu Srbije i Crne Gore, pa se među klijentima renomiranog nemačkog proizvođača priključnih vozila našao i srpski špediter Milšped...

123456. . .14
Audi Q8
Slika nedelje