AutoMAGAZIN

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Fudbaleri FK Barcelona zaronili su u CUPRA svet

Fudbaleri FK Barcelona zaronili su u CUPRA svet

FK Barselona, zvanični automobilski partner  brenda CUPRA organizovao je događaj u svom trenažnom centru Ciutat Esportiva Joan Gamper koji je okupio 19 fudbalera...

Fudbaleri FK Barcelona zaronili su u CUPRA svet

Igrači Barselone dobili su priliku da iskuse sve prednosti napredne tehnologije, osete savremeni dizajn CUPRA modela i prilagode sebi savršeni automobil.


Fudbaleri Gerard Pikue i Sergio Buskuets, Sergino Dest i Miralem Pjanic, Frenkie de Jong i globalni ambasador CUPRA-e Marc ter Stegen neki su od igrača koji su imali priliku da se bliže upoznaju sa čitavom gamom vozila, uz CUPRA Formentor, prvi model jedinstveno dizajniran i razvijen za ovu marku automobila kao i dve nove verzije CUPRA Leon i Leon Sportstourer i CUPRA Ateca.

Fudbaleri FK Barcelona zaronili su u CUPRA svet

„CUPRA i FC Barselona dele viziju nadahnuća sveta iz Barselone kroz stimulativni stil i savremene performanse. Naše globalno partnerstvo ima za cilj stvaranje emocionalnih iskustava za našu zajednicu obožavalaca, stoga je ključno da se igrači osećaju delom ovog cilja i povežu sa vrednostima brenda. Bilo je neverovatno videti koliko su bili uključeni u ovu aktivnost, koja je obnovila iskustvo naših kupaca prilikom posete jednoj od naših CUPRA garaža širom sveta mešajući digitalno iskustvo sa ljudskim dodirom, zahvaljujući pažnji koju pružaju CUPRA prodajni savetnici “ objasnio je Antonino Labate, direktor CUPRA-e za strategiju i razvoj.


Igrači su imali priliku da interaktivno personalizuju svoje verzije modela, korak po korak, koristeći digitalne alate koje brend ima u svojoj prodajnoj mreži od više od 500 specijalizovanih prodajnih mesta širom sveta, uz pomoć specijalizovanih prodajnih savetnika, CUPRA Masters-a.

Fudbaleri FK Barcelona zaronili su u CUPRA svet

Birajući između četiri vozila CUPRA, pojedini igrači FK Barselona odlučili su da konfigurišu sopstveni CUPRA Formentor, koji ima paletu od sedam motora, uključujući dve  hibridne verzije koje će na tržište stići u prvom kvartalu ove godine. Ovaj crossover visokih performansi dobio je ime po čuvenom rtu na ostrvu Majorka i kombinuje savremeni spoljni dizajn sa sofisticiranim enterijerom i visokokvalitetnim materijalima, kao i visok nivo povezanosti zahvaljujući CUPRA Connect sistemu, koji omogućava upravljanje određenim funkcijama putem daljinskog pristupa sa pametnog telefona.

Fudbaleri FK Barcelona zaronili su u CUPRA svet

Pojedini fudbaleri Barselone odlučili su da sebi prilagode dve verzije CUPRA Leon-a, najprodavanijeg modela marke u verziji sa 5 vrata i Sportstourer. Sa svojom snagom od 245KS, CUPRA Leon e-HIBRID omogućava vožnju gradom sa dometom na elektro pogon do 52 km prema VLTP-u.


Fudbaleri Clement Lenglet i Junior Firpo izabrali su novu CUPRA Atecu. Prvo vozilo na tržištu pod brendom CUPRA sada dolazi sa preuređenim dizajnom, ali zadržava posvećenost visokim performansama. Ovaj SUV od 300 KS jedinstveni je proizvod na tržištu koji je podstakao rast CUPRE od njenog lansiranja do danas.


Ovim vozilima će se pridružiti i CUPRA el-Born, prvo 100% električno vozilo marke, koje će svojim sportskim dizajnom i performansama promeniti dinamičku percepciju vozila na električni pogon.


PR

Toyota Yaris je evropski automobil godine 2021!

Toyota Yaris je evropski automobil godine 2021!

Odabran od žirija sastavljenog od 59 automobilskih novinara iz cele Evrope, Yaris četvrte generacije dobio je tu nagradu 21 godinu nakon što je inovativna prva generacija 2000. proglašena evropskim automobilom godine, kao prva Toyota koja se okitila tom prestižnom titulom...

Novi Land Rover Defender 90 je stigao!

Novi Land Rover Defender 90 je stigao!

Novi Land Rover Defender 90 stigao u British Motors prodajni salon. Vođen strašću i poštovanjem originalnog modela, novi Defender nudi novi spektar sposobnosti i napredne tehnologije za sve podloge kako bi bio unapređen za avanture 21. veka...

123456. . .2476
Mercedes-Benz C-Klasa (2022)
Slika nedelje
Vladan Petrović
Testira za vas

Galerije

Najnovije vesti iz auto industrije po sekcijama

Testovi

Kamioni

WRC

Formula 1