AutoMAGAZIN

Najnovije vesti iz auto industrije

Upoznajte S-Class DIGITAL – prvi uvid u novu luksuznu limuzinu

Upoznajte S-Class DIGITAL – prvi uvid u novu luksuznu limuzinu

Mercedes-Benz lansira komunikaciju povodom nove S-Klase preko digitalnih specijala na Mercedes me media platformi...

Štutgart. Mercedes-Benz proširuje svoju digitalnu informativnu platformu dodatnim formatom vesti o novoj S-Klasi, koja će svoju svetsku, digitalnu premijeru imati u septembru. U ukupno tri epizode počev od 8. jula 2020. godine, Meet the S-Class DIGITAL će pružiti prve uvide u neke od inovacija koje će obezbediti da nova luksuzna limuzina učvrsti svoju vodeću poziciju najboljeg automobila na svetu. Markus Schäfer, član Upravnog odbora Daimler AG i Mercedes-Benz AG, odgovoran za Daimler Group Research i Mercedes-Benz Cars COO, otpočeće novu seriju na Mercedes me media platformi osvrtom na spoljašnjost i unutrašnjost nove S-Klase. Video je sada dostupan na media.mercedes-benz.com/s-class , gde će takođe biti objavljene sve tri epizode Meet the S-Class DIGITAL, zajedno sa pratećim dokumentima.


“Nova S-Klasa obiluje revolucionalnim inovacijama i podiže individualnu mobilnost u luksuznom segmentu na potpuno novi nivo. Razvili smo seriju Meet the S-Class DIGITAL kako bismo predstavnicima medija pružili informacije o ključnim, istaknutim novinama pre svetske premijere,” ističe Katja Bott, rukovodilac globalnih komunikacija Mercedes-Benz Cars & Vans.

Upoznajte S-Class DIGITAL – prvi uvid u novu luksuznu limuzinu

Format Meet the S-Class DIGITAL takođe se sastoji od moderiranih emisija sa intervjuima u studiju, kao i izveštaja sa lokacije i test staza. Svaku emisiju prate detaljne informacije u formi video zapisa, grafika, tekstova za medije i fotografija. Moguća je i prilika za razgovor sa Mercedes-Benz stručnjacima.


Prva emisija počinje 8. jula: Sajjad Khan i Gorden Wagener


Prva epizoda “Meet the S-Class DIGITAL: My MBUX” biće emitovana 8. jula 2020. godine u 11.30h i odnosi se na novu generaciju Mercedes-Benz User Experience (MBUX). Sajjad Khan, član borda menadžmenta kompanije Mercedes-Benz AG, odgovoran za CASE, i Gorden Wagener, glavni direktor dizajna za Daimler AG detaljno su predstavili nove mogućnosti za interakciju i personalizaciju.


Sigurnost i udobnost u fokusu su druge epizode “Meet the S-Class DIGITAL: Innovation by intelligence”, koja će biti emitovana 29. jula 2020. godine. Treća epizoda, “Meet the S-Class DIGITAL: Luxury and well-being” koja će biti emitovana 12. avgusta 2020. godine, usredsređuje se na novi luksuzni komfor u unutrašnjosti.


VIDEO:



PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

123456. . .2609
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje
Vladan Petrović
Testira za vas

Galerije

Najnovije vesti iz auto industrije po sekcijama

Testovi

Kamioni

WRC

Formula 1