AutoMAGAZIN

Najnovije vesti iz auto industrije

Volkswagen predstavlja novi električni koncept (video)

Volkswagen predstavlja novi električni koncept (video)

Sledeće nedelje počinje najveći svetski sajam elektronike za široku potrošnju CES 2015 (Consumer Electronics Show) u Las Vegasu. Kompanija Volkswagen biće veoma aktivna na ovoj manifestaciji...

To ne iznanađuje, ako se u obzir uzme da je najveća pažnja Volkswagena posvećena električnom pogonu. Pred nama je prvi kratki video nove studije električnog automobila.

Volkswagen pokazuje nekoliko detalja, uključujući zadnja vrata, na kojima možemo videti naziv automobila. Novi Volkswagen nosiće ime Duo-e, ali na zvaničnu potvrdu ove informacije, moraćemo da sačekamo još nekoliko dana.

Volkswagen za novi koncept tvrdi, da će to biti elektromobil sa prihvatljivom cenom i velikom autonomijom. Spekuliše se da će sa jednim punjenjem baterija automobil moći da pređe od 400 do 500 kilometara.

Volkswagen predstavlja novi električni koncept (video)

Na CES 2016 izlagaće i BMW, koji će široj javnosti predstaviti unapređen sistem kontrole gestovima. Audi će predstaviti novi sistem automatizovanog upravljanja, koji je veoma blizu serijskoj proizvodnji.

VIDEO:



Automagazin.rs

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Dobro pozicionirani u odnosu na konkurenciju: Na brojnim najnovijim uporednim testovima, premium gume kompanije Hankook impresioniraju svojom udobnošću i sigurnošću, a prema pisanju specijalizovanih medija, pružaju i odličan odnos cene i performansi...

123456. . .2613
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje
Vladan Petrović
Testira za vas

Galerije

Najnovije vesti iz auto industrije po sekcijama

Testovi

Kamioni

WRC

Formula 1