AutoMAGAZIN

Najnovije vesti iz auto industrije

Video: Volvo otkriva enterijer novog S90

Video: Volvo otkriva enterijer novog S90

Novi Volvo S90 smo upoznali nedavno preko zvaničnih fotografija i video snimaka. Sada nas je švedska kompanija "počastila" sa videom, na kojem se možemo detaljno upoznati sa enterijerom ovog luksuznog sedana...

Video: Volvo otkriva enterijer novog S90

Pogledajte: U Beogradu premijerno prikazan novi model Volvo-a XC90 (FOTO).

 

Kao što smo očekivali, enterijer je izveden u stilu velikog SUV modela, nove generacije XC90. Isti enterijer imaće i karavan V90, koji će svetsku premijeru imati na autosalonu u Ženevi, kao i luksuzni kupe na bazi istog modela. Zvaničnu premijeru, Volvo XC90 imaće na autosalonu u Detroitu, koji se održava u periodu od 11. do 24. januara 2016. godine.

Pogledajte: Volvo S90 - prve zvanične informacije (foto + video).

 

Najdominantniji detalj u unutrašnjosti, kao i kod modela XC90, sigurno je centralni veliki displej osetljiv na dodir, koji praktično objedinjuje sve funkcije automobila i sisteme.

Video: Volvo otkriva enterijer novog S90

Podsetimo, pod "haubom" Volvoa S90 disaće samo četvorocilindarski motori. Osnovni modeli imaće pogon na prednje točkove, a neke motorizacije biće dostupne u verziji sa sistemom pogona na sve točkove, kao što su najsnažniji dizel D5 ili benzinska verzija T6. U ponudi će biti distupna i hibridna verzija T8.

VIDEO:



Automagazin.rs

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Dobro pozicionirani u odnosu na konkurenciju: Na brojnim najnovijim uporednim testovima, premium gume kompanije Hankook impresioniraju svojom udobnošću i sigurnošću, a prema pisanju specijalizovanih medija, pružaju i odličan odnos cene i performansi...

123456. . .2613
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje
Vladan Petrović
Testira za vas

Galerije

Najnovije vesti iz auto industrije po sekcijama

Testovi

Kamioni

WRC

Formula 1