AutoMAGAZIN

ma nemoj Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Rikardo Kaka preuzeo Hyundai Santa Fe

Rikardo Kaka preuzeo Hyundai Santa Fe

Hyundai Motor, zvanični FIFA partner, isporučio je automobil Santa Fe Ricardu Kaki, svom brend Ambasadoru za FIFA šampionat 2014. godine u Brazilu. Kaka, koji je izabran za svetskog igrača broj jedan, i dobitnik nagrade ,,Ballon d' Or" za 2007. godinu, će igrati ključnu ulogu u izgradnji odnosa između Hyundai Motor kompanije i fudbalskih navijača širom sveta.

Pogledajte: Test - Hyundai ix35 2.0 CRDi 4x4.


"Zadovoljstvo je biti deo Hyundai Motor kampanje za FIFA Svetski kup. Drago mi je da mogu da podelim strast i uzbuđenje fudbala sa toliko ljudi i naravno divno je voziti Hyundai Santa Fe.", rekao je Kaka ekskluzivno za vreme svečane ceremonije primopredaje u Milanu, u Italiji, gde igra u klub A.C. Milan i živi sa svojom porodicom. Kaka će voziti ovaj nagrađivani Hyundai SUV model tokom cele godine.

Ključeve od automobila je Kaki zvanično predao gospodin James Oh, predsednik i generalni direktor Hyundai Motor kompanije Italija. "Naša posvećenost fudbalu ujedinjuje fanove širom sveta i približava ih igri. Kao brend Ambasador Hyundai Motor kompanije, Kaka pomaže da se emocije navijača probude, a samim tim nas povezuje sa navijačima širom sveta", rekao je Oh .

 

Pogledajte: Test - Hyundai i30 1,6 CRDi.

Kaka je izabran za svetskog brend Ambasadora za FIFA svetski šampionat u Brazilu 2014. zajedno sa špancem Iker Casillasom i brazilcem Oskarom Emboaba u martu ove godine. Tri zvezde će graditi odnose između Hyundai Motor kompanije i navijača kroz širok spektar marketinških aktivnosti tokom cele godine.

Rikardo Kaka preuzeo Hyundai Santa Fe

Partnerstvo Hyundai Motor kompanije FIFA asocijacijom je ustanovljeno 1999. godine i po aktuelnom ugovoru trajaće do 2022. godine. Hyuundai Motor uspešno je podržala velike događaje kao što su FIFA World Cup ™ u Koreji-Japan (2002), Nemačka (2006) i Južnoj Africi (2010) , kao i druga takmičenja , kao što su FIFA Kup Konfederacija. Uspešno sponzorstvo međunarodnog fudbala je u velikoj meri doprineo snažnom i stalnom poboljšanju brenda Hyundai kao i njenom celokupnom imidžu.

PR

IAA Frankfurt 2019 - Predstavljen novi Renault Captur

IAA Frankfurt 2019 - Predstavljen novi Renault Captur

Thierry Bolloré, glavni direktor Grupe Renault, i Laurens van den Acker, izvršni potpredsednik odeljenja za dizajn, na Frankfurtskom salonu automobila su predstavili novi Renault Captur, najnoviju verziju najprodavanijeg gradskog SUV-a, prodatog u više od 1,5 miliona primeraka u 90 zemalja širom sveta...

123456. . .2395
Mercedes-Benz VISION EQS Concept
Slika nedelje
Vladan Petrović
Testira za vas

Galerije

Najnovije vesti iz auto industrije po sekcijama

Testovi

Kamioni

WRC

Formula 1