2. Beogradski reli

Reli takmičenja u kalendaru Srbije

Moderator: Motorsport

2. Beogradski reli

Postod Gembala » 03 Maj 2011 17:27

Slika

Program relija

Pre takmičarskog dela relija, subota 7. maj biće rezervisana za tehnički pregled i verifikaciju posada, a potom, u večernjim satima, sledi promotivni super- specijal na kartodromu Ada Huja.

Pre tog specijala, publika će imati priliku da čuje interesantno predavanje i edukaciju o bezbednosti saobraćaja, a svi zainteresovani moći će da dobrovoljno daju krv u pokretnom vozilu Zavoda za transfuziju krvi, u akciji organizovanoj u saradnji s Crvenim krstom Srbije. Zabavni deo programa činiće trka poznatih u kartinzima, gde će publika videti kako se sportisti, pevači, glumci i voditelji snalaze na trkačkoj stazi.Što se učesnika tiče, organizatori očekuju oko 30 najboljih domaćih posada na startu. Uz aktuelnog šampiona, Vladicu Rabrenovića, sigurni učesnici su i Srđan Višnjić i Vladimir Zečević, ali i ostali poznati reli majstori. Najbrojniji će svakako biti takmičaru u „jugu 55“, popularnom „malom N- u“, gde se očekuju i neki vozači koji nisu relisti po opredeljenju, ali ovo takmičenje, zbog kompaktnosti, lokacije i poznatih terena, uglavnom koriste za pripremu za nastavak sezone. Favorit je višestruki aktuelni prvak, Ivan Mandić, mada će ostali zdušno pokušati da konačno prekinu njegovu dominaciju. Interesantne partije se očekuju u klasi N/3, do 2.000 kubika grupe N, gde će Rabrenović imati žestoku konkurenciju u vidu Višnjića, Zečevića i novopridošlog Saše Ostojića.

Na žalost, učešće uvek brzog i atraktivnog Todora Stamenkovića je pod znakom pitanja. S' druge strane, pominje se povratak Vladana Petrovića i njegove „subaru imprece“ na stazu, ali je učešće Dušana Borkovića neizvesno, s obzirom da se brzi Pančevac posvetio učešću u Šampionatu Evrope na brdskim stazama. Još uvek se očekuje i potvrda Vojislava Lekića o učešću, s' obzirom da je popularni Leka još tokom zime najavio da napušta kružne staze i u potpunosti se posvećuje reliju. Ono što je još sigurno je da ćemo na stazi videti i jednu posadu iz Italije - mladog Davida Maljonea, i to za volanom „fijat punta Super 1600“.

Prvi takmičar krenuće sa lokacije ispred Starog dvora u nedelju, 8. maja u 10:00 časova, a potom slede poznati specijalni ispiti na beogradskim izletištima Avali i Košutnjaku.

Nakon ukupno devet specijala, pet na Avali i četiri na Košutnjaku, dolazak prvog takmičara na cilj se očekuje u 17:00 časova, ispred Starog Dvora.
Gembala
Site Admin
 
Postovi: 51
Pridružio se: 13 Dec 2009 17:53

Re: 2. Beogradski reli

Postod Gembala » 03 Maj 2011 17:32

Gembala
Site Admin
 
Postovi: 51
Pridružio se: 13 Dec 2009 17:53

Re: 2. Beogradski reli

Postod necaga » 09 Maj 2011 04:22

Na zalost nisam bio danas na Kosutnjaku ni Avali zbog vremena, ako neko ima neke utiske ili fotke bilo bi dobro da podeli sa nama na forumu ...
necaga
 
Postovi: 92
Pridružio se: 18 Maj 2010 04:39Povratak na Domaći reli šampionat

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

cron